Het leven delen

In de podcast ‘Het leven delen’ gaat Hannah Neele in gesprek met vrouwen – van twintig tot tachtig – over hun leven, de hoogte- en dieptepunten die ze ervaren hebben en hoe het geloof hierin een rol speelde. Verschijnt elke maand.

Te vinden via Spotify en YouTube.

Afleveringen

Aflevering 3 - Winnie Dai

In deze derde aflevering spreekt Hannah met Winnie Dai.

Ze is in Singapore opgegroeid bij haar oma en kwam op haar zevende naar Nederland bij haar ouders. Als jongvolwassene ging ze terug naar Singapore om af te kicken van haar verslaving. Later runde ze samen met haar man een snackbar.

Haar huwelijk ging niet altijd over rozen. Ze wilde scheiden, maar het lezen van een boek over het huwelijk veranderde haar mening. ‘Dan maak ik iets kapot wat God heeft ingesteld’.

Het lievelingslied van Winnie is ‘Zegen mij op de weg die ik moet gaan’. Je kunt het hier luisteren.

Je kunt de aflevering ook bekijken op Youtube.

Aflevering 2 - Tabitha Schurink

In deze tweede aflevering spreekt Hannah met Tabitha Schurink.

Ze is actief geweest in de zorg en heeft met haar gezin twee jaar onder Roma gewerkt in Hongarije. Onverwachts moesten ze terug. Nu studeert ze theologie en werkt ze als jeugdwerker in haar woonplaats Genemuiden, hoewel ze nooit wilde werken in haar eigen kerkelijke gemeente. Elk uur van de dag plant ze, ook haar stille tijd. ‘Want als God spreekt, dan moeten we wél luisteren.’

Het lievelingslied van Tabitha is ‘Ik zal er zijn’. Je kunt het hier luisteren.

Je kunt de aflevering ook bekijken op Youtube.

Aflevering 1 - Hanna Jongejan

In de eerste aflevering spreekt Hannah met Hanna Jongejan.

Hanna is in eerste plaats echtgenote en moeder. Maar ook toekomstig predikantsvrouw en schrijfster van de blogs op www.ikenmijnhuis.com; eigenaar van Fleurrijk, en recent afgestudeerd in Omgangskunde.

In de podcast wordt gesproken over psalm 73. Deze kun je hier terugluisteren.

Je kunt de aflevering ook bekijken op Youtube.