• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 18 januari 2023

Vrouw tot Vrouw on Tour

Oorlog, inflatie, onrecht, een krimpende kerk: wat een zorgen en moeiten als we om ons heen kijken. De duivel gaat rond als een briesende leeuw. Het kan je benauwen. En toch… Tijdens de Vrouw tot Vrouw on Tour staat het thema ‘Hoopvol leven’ centraal. Het is immers Pinksteren geweest?! Hoe komen we tot die hoop? En hoe dragen we dat als christenvrouwen uit?

We gaan als Vrouw tot Vrouw on Tour en komen graag naar je toe om samen over dit thema te leren. Op woensdagmorgen 24 mei arriveren we in Rijssen, op 31 mei in Bruinisse en op 7 juni in Assen. Wat kun je verwachten? Een boeiende lezing, interactie, een inhoudsvolle verwerking, muziek & zang en natuurlijk koffie met wat lekkers.

Je bent van harte welkom! De entree is gratis. Wel vinden we het voor de voorbereidingen fijn om te weten hoeveel mensen er komen. Dus als je je even wilt opgeven via het formulier, heel graag. Mocht je dat nou toch helemaal vergeten, weet je dan evengoed van harte welkom.

Data bijeenkomsten

Woensdagmorgen 24 mei Rijssen
9.30 tot 12.00 uur
Kerkelijk Centrum Sion
Joh. Vermeerstraat 2
7462 BN te Rijssen
Spreker: ds. T.J. Lucas uit Vriezenveen

Woensdagmorgen 31 mei Bruinisse
9.30 tot 12.00 uur
Restaurant Grevelingen
Parallelweg 1
4311 NE Bruinisse
Spreker: ds. W. den Boer, Goedereede

Woensdagmorgen 7 juni Assen
9.30 tot 12.00 uur
Buurthuis De Schulp (locatie waar Sionsgemeente Herv. GB Assen kerkt)
Buizerdstraat 10
9404 BB Assen
Spreker: ds. N.F.L. de Leeuw uit Oude Pekela

Aanmelden

vul a.u.b. een cijfer in
E-mailadres
Als je een e-mailadres invoert, ontvang je ook een bevestiging van je aanmelding per mail. Ook houden we je via dit adres graag op de hoogte van onze activiteiten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.