- Gepubliceerd door
- Vrouw tot Vrouw
- Gepubliceerd op
- 14 januari 2023
- Categorieën
- Link in bio
- Recepten
- Tags
Spaghetti met perzik-gehaktsaus
Door: Adrie Middelkoop-den Hartog
Nog een recept uit de ‘oude doos’. Maar het blijft heerlijk en wij eten het zeer regelmatig. Het is weer eens wat anders dan pasta met rode saus.
Wat heb je nodig:
– Spaghetti voor 3-4 personen
– 300 gram gehakt
– 2 middelgrote uien
– 1 dl rode wijn
– 1 bakje champignons
– 2 kleine blikjes tomatenpuree
– 1 bekertje crème fraîche
– Oregano, zout en peper
Wat moet je doen?
Kook de spaghetti.
Bak het gehakt rul. Doe de gesnipperde uien erbij en bak even lekker door. Snijd de champignons in plakjes en bak ze en voeg ze daarna toe bij het gehakt. (Je kan ze natuurlijk ook gewoon meebakken in het gehaktmengsel). Bak de tomatenpuree even mee. Voeg de kruiden toe en de wijn.
Laat dit op een zacht vuurtje ca. 15 minuten pruttelen. Voeg op het laatst de in stukjes gesneden perziken toe en de crème fraîche. Warm alles goed door en roer de gekookte spaghetti er doorheen.
Eet smakelijk!
Reageren? Stuur een mail naar reacties@vrouwtotvrouw.nl