- Gepubliceerd door
- Vrouw tot Vrouw
- Gepubliceerd op
- 22 juni 2023
- Categorieën
- Link in bio
- Recepten
- Tags
Pasta met pestokip
Door: Adrie Middelkoop-den Hartog
Wat heb je nodig?
- 2 kipfilets
- 4 eetlepels pesto
- 2 eetlepels crème fraîche
- 1 ui
- Halve rode peper
- 1 teen knoflook
- 50 gr rucola
- Cherrytomaatjes
- Zout/peper
- Olie om te bakken
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 paprika
- 1 courgette
- 300 gr pasta naar keuze
- Geraspte kaas
Wat moet je doen?
Snijd de kipfilet in stukjes. Breng op smaak met zou, peper en Italiaanse kruiden. Kook de pasta gaar. Snipper de ui en snijd de rode peper en knoflook fijn. Snijd de cherrytomaatjes in tweeën, de paprika en courgette in blokjes. Giet wat olie in een pan en bak de blokjes kip gaar. Voeg dan ui, rode peper, knoflook en groenten toe. Als dat even is meegebakken doe je de pesto en crème fraîche erbij. Roer goed door en laat even doorwarmen.
Serveer met rucola en geraspte kaas.
Eetsmakelijk!