• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 22 juni 2023
  • Tags

Pasta met pestokip

Door: Adrie Middelkoop-den Hartog

Wat heb je nodig?

  • 2 kipfilets
  • 4 eetlepels pesto
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 ui
  • Halve rode peper
  • 1 teen knoflook
  • 50 gr rucola
  • Cherrytomaatjes
  • Zout/peper
  • Olie om te bakken
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 300 gr pasta naar keuze
  • Geraspte kaas

Wat moet je doen?
Snijd de kipfilet in stukjes. Breng op smaak met zou, peper en Italiaanse kruiden. Kook de pasta gaar. Snipper de ui en snijd de rode peper en knoflook fijn. Snijd de cherrytomaatjes in tweeën, de paprika en courgette in blokjes. Giet wat olie in een pan en bak de blokjes kip gaar. Voeg dan ui, rode peper, knoflook en groenten toe. Als dat even is meegebakken doe je de pesto en crème fraîche erbij. Roer goed door en laat even doorwarmen.

Serveer met rucola en geraspte kaas.

Eetsmakelijk!