• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 31 augustus 2021
  • Tags

Terugblik bondsdag 2021

Het beste komt nog… Woorden die regelmatig gesproken zijn op de bondsdag van Vrouw tot Vrouw! Mooi om te zien hoeveel mensen via de livestream verbonden waren. Dit jaar werd de bondsdag live uitgezonden vanuit het Koetshuis van de Herberg in Oosterbeek. Was jij erbij? We hopen dat de bijdrages van de sprekers tot zegen mogen zijn. Dank aan God die ons deze mogelijkheden geeft. “Uw koninkrijk kome.”

Kon je er helaas niet bij zijn? Het is mogelijk de bondsdag na te kijken/luisteren.

Het thema van deze dag was: Uw Koninkrijk kome. Ds. J.M. Molenaar uit Ede hield een lezing met als thema ‘Gods Koninkrijk nu’. Mevr. H. van den Berg-van Wijk uit Gameren leverde een persoonlijke bijdrage en Ds. E. van den Noort uit Nijkerk hield een lezing over ‘Gods Koninkrijk straks’. Het programma werd afgewisseld met samenzang en instrumentale intermezzo’s onder leiding van vader en dochter, Boudewijn en Lydia Zwart. Ook werd er contact gelegd met diverse vrouwen door het hele land die meekeken met de livestream. Mooi om toch zo verbonden te zijn!

Financiële bijdrage

Ook een digitale bondsdag draagt kosten met zich mee. Via onderstaande QR-code kun je nog steeds een bijdrage geven voor de bondsdag:

 

Je gift wordt erg op prijs gesteld!