• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 1 november 2022
  • Tags

Verloren dochters – Terri Blackstock

Getipt door: Lisanne Klop  werkzaam bij De Boekenplank

Het nieuwste verhaal van Terri Blackstock is weer een voorbeeld van de boeken waar ze om bekend staat: een meeslepend boek met een christelijke boodschap.  

De tweelingzusjes Lizzie en Kara verliezen op 3 jarige leeftijd hun vader bij een tragisch ongeluk nadat ze eerder hun moeder verloren. Hun stiefmoeder Amanda wil met alle liefde voor hen zorgen, maar dan duiken de ouders van moeders kant op en deze azen op het fortuin dat de tweeling van hun vader erven. Omdat het om een grote erfenis gaat gooien de grootouders alles in de strijd om de voogdij over de tweelingzusjes te krijgen. 

De jaren volgen dat de meiden opgroeien in de caravan van hun grootouders die alles wat ze hebben vergokken in het casino, daarnaast kunnen ze van hen geen liefde en geborgenheid verwachten, maar het tegenovergestelde gebeurt .. jaren vol leugens, pijn, wanhoop en het verlies van hun eigenwaarde volgen en de hoop verdwijnt .. totdat de waarheid aan het licht komt en blijkt dat het vechten voor een eenvoudige belofte onvoorwaardelijke liefde inhoudt.  

Een prachtig boek over een eenvoudige belofte die jarenlang stand houdt en de onvoorwaardelijke liefde, geduld, doorzettingsvermogen en hoop van een moeder.