• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 7 december 2022
  • Tags

Kies voor mij

Getipt door Lisanne Klop van De Boekenplank uit Poederoijen

Een heerlijk dun boekje voor de lezer die van een romantisch verhaal houd, dit deeltje in de serie van Misty River niet kan overslaan of de lezer die toch tussendoor een leuk verhaal wil lezen, maar het eigenlijk veel te druk heeft voor een dik boek!

Connor Bryant is sinds de brugklas al verliefd op Shay Seaver, hoewel het niet helemaal liefde op het eerste gezicht was, kan hij haar al 16 jaar niet vergeten. Ook heeft hij er in al die jaren geen werk van gemaakt,  omdat ze steeds bezet was en hij bang was voor een afwijzing.

Maar nu is hij terug in het stadje, waar ook zij woont en is haar relatie kortgeleden stukgelopen. Nog steeds bang voor een afwijzing bedenkt hij een plan .. hij zegt tegen haar dat hij iemand gevonden heeft met wie hij op date wil, maar dat hij daarom een make-over nodig heeft.. Shay stemt onmiddellijk in, maar al snel daarna beseft ze dat ze een probleem heeft .. ze wil niet dat Connor met een ander op date gaat .. ze wil zijn hart veroveren!

Een vlot leesbaar boekje vol romantiek en voor de fans van de Misty River serie: er komen steeds ook personages van de eerdere verhalen in voor wat doet uitkijken naar het volgende deel!


Reageren? Stuur een mail naar reacties@vrouwtotvrouw.nl