• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 14 september 2022
  • Tags

Door jouw ogen - Nicole Deese 

Getipt door: Lisanne Klop  werkzaam bij De Boekenplank

Molly McKenzie is een beauty-influencer met een grote bekendheid, een hele schare volgers en een bijbehorende goed gevulde bankrekening. Als haar baas haar de kans biedt om mee te draaien als vrijwilliger voor kansarme jongeren om aan meer volgers te komen, vindt ze dat ze zichzelf moet bewijzen en werkt ze mee aan het project. 

Zo volgen we Molly als ze start met het vrijwilligerswerk, het bijzonder interessante welkom dat daarop volgt en de gesprekken waarin ze de niet zo enthousiaste Silas Whittaker, een van de organisatoren, moet overtuigen van haar kwaliteiten die haar geschikt maken om te helpen. 

Het valt voor Molly allemaal behoorlijk tegen en ze wordt constant uitgedaagd door Silas. Zo wordt ook door haar groeiende band met de jongeren duidelijk dat wat er voor haar toe deed helemaal niet zo belangrijk is en dat je waarde en waardering niet online vindt, maar onder de mensen. 

Een vlot te lezen boek, een feelgoodboek met een hart. Een verhaal met liefde en spanningen tussen de karakters en natuurlijk een happy end! Ook zit er een mooie les in het verhaal verborgen!