• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 26 november 2020

Op weg naar kerst 2020

Ook al bezig met de voorbereidingen voor de kerstviering?

Kerstliturgie
Het thema voor de kerstliturgie is; ‘Het licht in de duisternis’. Deze is hier te downloaden inword of in powerpoint.

Bijbelstudie
Soms staat op een geboortekaartje een fragment van een bijbelgedeelte, een psalm of een lied. Daarmee laten ouders in hun hart kijken. Dit is wat hen vervult, nu ze kennis geven van de geboorte van hun kindje. Zo zie ik Zacharias woorden in Lukas 1:78-79 staan boven het geboortekaartje van Jezus. Dit is wat God beweegt met Kerst!

Download hier de Kerstbijbelstudie over Lukas 1:67-79 van ds. H. Markus.


Livestream
Juist in deze tijd is de verbondenheid met elkaar belangrijk. Een livestream is een mooi alternatief voor de fysieke bijeenkomsten. Wellicht kunt u deze met de vereniging kijken of gewoon thuis op de bank. Hieronder staan twee livestreams die te volgen zijn.

Hervormde gemeente Rijssen
Alle vrouwenverenigingen van de hervormde gemeente in Rijssen hebben meegewerkt om de Kerstviering door te kunnen laten gaan. Vanuit de Ark in Rijssen wordt er een livestream uitgezonden.
— Dinsdagavond 15 december 19.30u
— Link: www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten of Hervormde gemeente Rijssen – YouTube

Hervormde gemeente Wilnis.
Het Vrouwen Contact Wilnis zend een digitale livestream uit via Youtube. De liturgie vanuit De Hervormde Vrouw wordt gevolgd. Daarbij wordt er nog een meditatie en vrij verhaal toegevoegd. En zullen er een aantal dames muzikale ondersteuning geven.
— Maandagavond 14 december 20.00u
— Link: https://wilnis.protestantsekerk.net/ of Hervormd Wilnis – YouTube


Fotokaarten
Heb je onze fotokaarten al gezien? Ook voor kerst hebben we diverse sets. Mooi om in deze bijzondere tijd iemand een hart onder de riem te steken of om een fijne kerst te wensen. Bekijk ze hier in de webwinkel.

We wensen u en jou gezegende kerstdagen toe!