• Gepubliceerd door
  • Vrouw tot Vrouw
  • Gepubliceerd op
  • 10 oktober 2022
  • Tags

Wandelen in de winter

De paden op, de lanen in… Wat kan dat heerlijk zijn om in de koude wintermaanden je dikke jas aan te trekken en naar buiten te gaan. En wat is er fijner om dat samen met andere vrouwen te doen? Met elkaar aan de wandel, met elkaar aan de praat.

In januari hebben we twee prachtige wandelroutes uitgestippeld. De wandeling van zo’n 5 á 6 kilometer wordt gecombineerd met een stuk bezinning rond ons jaarthema de Psalmen en een lekkere winterse maaltijd. We sluiten af in een sfeervolle kerk met een zangmoment.

Waar en wanneer?

zaterdag 21 januari 2023 in Katwijk

Het Kerkhaventje / de Oude Kerk
Boulevard 110a, 2225 HC Katwijk

zaterdag 28 januari 2023 in Garderen – helaas: volgeboekt
Alternatief: winterwandeling Katwijk (21 januari) of een plekje reserveren op de wachtlijst voor Garderen (mail dan naar winterwandeling@vrouwtotvrouw.nl)

De Rank / Dorpskerk
Mazenhofstraat 4, 3886 AW Garderen

Het programma duurt van 14.30 tot ongeveer 19.30 uur.
Kosten per persoon: € 15,00

Met wie trek jij de wandelschoenen aan?

Let op! Vanwege de grote belangstelling voor de winterwandelingen en om te voorkomen dat we diverse mensen ten onrechte moeten teleurstellen, hanteren wij € 5 annuleringskosten. Geef je dus alleen op als je écht van plan bent mee te gaan. We hopen op je begrip.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Winterwandeling
15,00
Onbeperkt